top of page
Schermafbeelding 2021-08-16 om 17.13.38.png
Schermafbeelding 2021-08-16 om 17.13_edited.jpg
Intuïtieve coaching

Coaching volledig passend bij jouw hulpvraag en persoonlijke ontwikkeling.

Coaching waardoor jij keuzes maakt vanuit jouw eigen kracht en inzicht krijgt in

wie jij écht bent. 

 

Bij Atelier Aloe kun je terecht om inzicht in essentiële levensvragen te krijgen en je persoonlijk te ontwikkelen. Deze levensvragen kunnen gaan over, wie jij graag wil zijn, waar jij naar verlangt en wat je daarin tegenhoudt. 

Deze vorm van coaching start met een telefonisch kennismakingsgesprek waarin we jou, je hulpvraag en wensen bespreken. Tevens kijken we welke vorm van coaching het beste bij jou past en of we samen dit coachtraject aan willen gaan.

Na deze kennismaking vinden er sessies van 90 minuten plaats waarbij ik verschillende coachtechnieken en methodes gebruik om antwoorden te vinden op jouw persoonlijke hulpvraag of wens. We voeren dus niet alleen het gesprek maar werken ook intuïtief door te werken met wat er op dat moment zichtbaar, voelbaar of waarneembaar is. 

De sessies vinden plaats in de praktijk van Atelier Aloe. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is zo ingericht dat iedereen zich snel thuis voelt. 

Tijdens de sessies kunnen er eventueel de volgende vormen (naast het gesprek) ingezet worden:

  • Rationeel-Emotieve Therapie (RET)

  • Meditatie-en visualisatievormen

  • Focussen

  • Ontspanningsoefeningen

  • Aura reading

  • Reiki*

  • Opstellingen 

*ook als losse sessie af te nemen

pngegg-312.png
IMG_9025_edited.jpg
Schermafbeelding 2021-08-16 om 17.13.38.png
Schermafbeelding 2021-08-16 om 17.13_edited.jpg
IMG_8971_edited.jpg
"Zonder deze coachsessies zou ik nooit zo (persoonlijk) gegroeid zijn. Bij Anneloes mocht ik volledig mijzelf zijn en zij liet mij kennismaken met reiki en lichaamswerk. Voor mij was dit helemaal nieuw. Maar juist deze combinatie van gesprekken en bewustwording van mijn lichaam werkte fantastisch goed! Kortom, echt een aanrader!"

R. Brat

bottom of page