top of page
Schermafbeelding 2021-08-16 om 17.13.38.png
Schermafbeelding 2021-08-16 om 17.13_edited.jpg
Over Anneloes

Over mij

 

De afgelopen jaren ervaarde ik een leven dat steeds sneller leek te gaan. Ik had twee banen, rondde een Master af, sportte intensief en vocht kickbokswedstrijden, kreeg twee prachtige kinderen, runde een huishouden, onderhield sociale contacten en nog veel meer...

Naast die snelle wereld merkte ik dat ik steeds meer op zoek was naar rust, tijd en ruimte om tot bezinning te komen. Nu, enkele jaren later besef ik hoe belangrijk het is om regelmatig even stil te staan en hier écht de tijd voor te nemen.

Na een periode waarin ik mijzelf geen tijd en ruimte gunde om echt te voelen en te doen wat ik wilde, riep mijn lichaam mij een halt toe, ik kreeg een burn-out. 

Tegenwoordig kan ik zeggen dat mijn burn-out het beste is wat mij is overkomen. Laat ik het omschrijven als een cadeautje in een hele lelijke cadeauverpakking. 

Tijdens het herstel van mijn burn-out leerde ik echt te voelen en luisteren naar mijn lichaam en hart. Keuzes te maken op basis van mijn gevoel en intuïtie. Dit alles deed mij besluiten om destijds mijn twee banen op te zeggen en me om te scholen tot intuïtief -en ontspanningscoach. 

Achteraf de beste keuze ooit! Spannend dat wel, maar mijn gevoel zei dat het goed was. 

Nog steeds gaat de wereld een klein stukje verder voor mij open. Deze nieuwe kijk op de wereld, het leven en op mijzelf wil ik delen met anderen. Delen met jou! 

Een wereld van stilstaan, voelen, ervaren, energie, balans, geluk en vertrouwen op je intuïtie, dat gun ik écht iedereen!

Achtergrond

Elf jaar lang heb ik gewerkt bij verschillende MBO-opleidingen binnen het sociale domein. In de functie van docent omgangskunde, psychologie, didactiek, communicatie, pedagogiek en organisatie maar ook als studieloopbaanbegeleider, mentor en examenontwikkelaar. 

Daarnaast ben ik veertien jaar werkzaam geweest bij een sportschool waar ik locatie- en kwaliteitsmanager was, nieuwe trainers opleidde en kickbokstrainingen gaf. Tijdens deze functie heb ik een grote rol gehad in het innoveren en (gezond) laten groeien van de sportschool met behoud van kwaliteit en oog voor de medewerkers en leden. 

 

Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik projectleider en trainer bij Think op school. Tijdens deze trainingen geef ik op diverse scholen trainingen gericht op sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerling of student. Als projectleider onderhoud ik het contact met scholen en het begeleid en ondersteun ik Think trainers. Naast deze trainingen verzorg ik workshops vanuit Buro Schoolwerk aan onderwijsprofessionals. Tot slot geef ik nog SoVa (sociale vaardigheden) training aan kinderen. 

 

Ik ben afgestudeerd als sociaal cultureel werker, docent omgangskunde, Med (Master of Education) stress-en burn out coach, intuïtief coach (NOBCO geaccrediteerd), Regressie- en Reïncarnatietherapeut, leraar Martial Arts en ik mag mijzelf Talentfluisteraar en Reiki Master noemen.

Daarnaast heb ik mij geschoold op het gebied van Mindfulness en Filosofie & Levensbeschouwing.

 

pngegg-312.png
Beneden lach .jpg
IMG_9025_edited.jpg
Schermafbeelding 2021-08-16 om 17.13.38.png
Schermafbeelding 2021-08-16 om 17.13_edited.jpg
bottom of page