top of page
Schermafbeelding 2021-08-16 om 17.13.38.png
Schermafbeelding 2021-08-16 om 17.13_edited.jpg
Regressie en Reïncarnatietherapie

Een effectieve behandeling bij angsten, fobieën of blokkades die jou dagelijks belemmeren. 

Een sessie waarbij jij in een veilige setting en volledige ontspanning teruggaat in een vorig leven en hier antwoorden krijgt op jouw hulpvraag. 

 

Bij Atelier Aloe kun je terecht voor Regressie-en Reïncarnatietherapie. Deze therapie is een manier om verandering aan te brengen in in de vaak onbewuste overtuigingen of gevoelens die een prettiger leven in de weg staan. Het belichten en verhelderen van zulke overtuigingen zorgt ervoor dat er inzicht ontstaat in de problematiek. En juist dit inzicht is nodig voor de verwerking ervan.

Angsten, fobieën of blokkades waarbij Regressie-en Reïncarnatietherapie helpend kan zijn.

- Lichamelijke aandoeningen zonder duidelijke medische verklaring

- Psychische problemen

- Onbestemde gevoelens en vage klachten

- Angsten, fobieën, dwanggedachten-en handelingen

- Burn out, somberheid en depressies

- Levensvragen en zingeving

- Relatie en seksuele problemen

- Eetproblemen en overgewicht

- Traumaherstel

- Bindingsangst en verlatingsangst

Hoe verloopt een sessie.

Deze vorm van therapie start met een uitgebreid intakegesprek waarin we jouw hulpvraag vaststellen en formuleren. Na de intake starten we met de sessie. Tijdens deze sessie lig jij op een comfortabele behandeltafel onder een warme deken. De sessie start met een ontspanningsmeditatie zodat jij volledig ontspannen bent aan het begin van de behandeling. Vervolgens zetten we een denkbeeldig kruis door je linker hersenhelft. Door dit te doen werken we alleen met jouw rechter hersenhelft, je onderbewuste, gevoelskant en intuïtie.

Hierna ontmoet jij jouw gids. Dit is iemand uit een vorig leven waarmee jij een fijn en mooi leven hebt gehad. Gedurende de gehele sessie is deze gids bij je om jou te begeleiden en ondersteunen. Tot slot gaan we terug naar het leven waarin jij antwoorden kunt zien, horen en/of voelen om inzicht te krijgen in jouw hulpvraag. Na dit inzicht ronden we de sessie af door belemmeringen uit het vorig leven los te laten. 

Na afloop van de sessie ontvang je een geluidsopname zodat je deze eventueel later kunt beluisteren.  

De sessie duurt ongeveer 2 uur en vindt plaats in de praktijk van Atelier Aloe. Enkele dagen na de sessie is er nazorg in de vorm van een telefonische afspraak van ongeveer een half uur.

Vaak is één sessie voldoende om antwoorden te krijgen op jouw hulpvraag. 

Zelf verantwoordelijk.

Deze therapie vraagt van je dat je zelf verantwoordelijk bent en in gesprek durft te gaan met je diepste gevoelens en je jouw blokkades letterlijk en figuurlijk onder ogen durft te komen. Dat betekent dat je niet iets (antwoorden, inzichten en heling) koopt: je ontdekt het zelf. En daar 'help' ik je mee. 

pngegg-312.png
IMG_9025_edited.jpg
Schermafbeelding 2021-08-16 om 17.13.38.png
Schermafbeelding 2021-08-16 om 17.13_edited.jpg
IMG_8971_edited.jpg
"Het was een fijne en superinteressante ervaring, waarbij Anneloes mij heel natuurlijk aan de hand meenam in een veilige en ontspannen sessie. Een aanrader om eens een keer te mogen ervaren!"

M. Hulleman

bottom of page